Защо да избереш споделено работно пространство?

от | ное. 19, 2022 | Cowork space | 0 коментари

Почти всеки стартиращ бизнес среща финансови затруднения при намирането на офис за работа. Споделените работни пространства могат да намалят разходите от наем на голям офис. Това е така, защото офис пространствата изчисляват наема на квадратен метър, а споделените пространства на човек.  Друго предимство е, че Cowork пространствата имат гъвкава система на плащане. Не е нужно да плащаш месечен депозит ако този месец искаш да работиш само една седмица или един ден – плащаш само за седмица.. или ден. Какво по-хубаво от това?!

Друг плюс на cowork пространството е отнесен към досадните отговорности като разходи за поддръжка на офиса за неща като вода, електричество, портиери, wifi, канализация и т.н. Тези неща вече няма да са вашето главоболие, а главоболието на управителя на споделеното работно пространство.

Fun Fact: Знаеше ли, че според  проучвания на EPA ако 3 или повече компании се съберат и започнат да работят от споделено работно пространство,  разхода им на енергия може да падне с до 30%. ?

Cowork пространството съчетава всички предимства на работата от вкъщи като ниски разходи за наем, гъвкавост и комфорт, като същевременно ти  носи динамична общност, която ще бъде благоприятна почва за твоя бизнес и личен растеж. Споделените работни пространства носят позитивни вибрации, които са много заразни. J

Още ли се чудиш защо да не работиш от тук?