За нас

Нашата мисия e да създадем мрежа от споделени работни пространства сред града и природата за индивидуална и групова работа на българската предприемчива и технологична общност.
BashHub е естественото продължение на прекрасните взаимоотношения между две организации, които с дейността си допринасят за развитието на два ключови сектора за българската икономика – Туризъм и Информационни технологии. Брандът БАШТАГ (bas#tag) е отпечатъкът, който голямото семейство на Башбар оставя след себе си над 15 години в три държави и над 20 заведения! ИТ ДЖИПИ АД е сравнително ново холдингово дружество, което инвестира привлечения си капитал в перспективни проекти, свързани с дигиталнтата трансформация на България.
В какво вярваме?
icon 1

Дигиталната трансформация е добро

Ако вярваш, че роботите ще ни изпепелят и жив пример за това са Alexa и Siri, значи ще те разочароваме.

Обичаме технологиите и обожаваме да ги прилагаме в ежедневието си.

icon 2

Финансовата култура е задължителна

Ако вярваш, че парите са злото на планетата, моля те не си губи времето с нас.

Парите са просто инструменти за постигане на истински цели и ако не умееш да боравиш с тях, си избрал много много много кофти хора, с които да дружиш.

 

icon 3

Духа на предприемача

Отиваш на почивка с Копенхаген, виждаш най-якия велосипед с кош за малки деца отпред и си казваш „Деа маа му, деа, с тва чудо как ше си возя племенница до парка, просто не е истина – това ще избие рибата в Перник – добре, как мога да направя бизнес от това?!“.
Обграждаме се с хора, които търсят решения, не констататори на проблеми и мрънкачи.
icon 4

Хакуна матата

Каквото и да правиш, ако не умееш да намериш забавното в него – заеби! 😀

Обикновено не се вземаме твърде насериозно, обаче имай едно наум, защото като нищо спорът за „балон ли е Тесла“, може да прерасне в Смъртоносна битка (MORTAL KOMBAT for PS4)

Екип
IMG_1209-scaled-e1603524690394
Калоян Велинов
Партньор
IMG_1209-scaled-e1603524690394

Богиня Калъпчийска

Управляващ партньор

ivanov-ivo
Ивайло Иванов

Партньор